FastBiz4All.com - Peluang Biznes Online Paling Hebat Untuk Anda.

Username  

 Password  

 

Tiada akaun lagi? Daftar akaun baru.

panelkanan
   
 

 
 


Adakah perniagaan ini merupakan syarikat MLM, Direct Selling, Skim Pelaburan atau Skim-Skim dalam internet?

Bukan. Perniagaan ini adalah perniagaan jualan secara online yang berkonsep Beli, Jimat & Dapat DUIT berkonsepkan Affiliate Marketing. Bukan pelaburan yang menjanjikan pendapatan tetap. FastBiz4All.com menawarkan satu program affiliate secara online kepada pengguna secara terus. Program ini memberi peluang pendapatan yang lumayan, kepada mereka yang berminat mempromosikan pakej program FastBiz4All.com. Jumlah pendapatan adalah bergantung kepada usaha dan strategi masing-masing.

Mengapakan FastBiz4All.com tidak mempromosikan secara terus program FastBiz4All tersebut kepada pelanggan, sebaliknya melantik ejen online affiliate?
Sistem ejen online (Affiliate Marketing) adalah trend masa kini dan akan datang. Kaedah penjualan secara berkongsi keuntungan adalah kaedah yang amat praktikal di zaman sekarang. Ianya secara tidak langsung kita sama-sama dapat berkongsi mata pencarian untuk menampung keperluan harian kita.

Jualan secara online juga memberikan khidmat informasi ke seluruh negara dengan Mudah dan Cepat. Anda tidak perlu bersusah payah ke kedai untuk membeli. Ini akan MENJIMATkan kos minyak, parking, tol, masa dan lain-lain. Produk yang ditempah akan sampai terus ke alamat anda.Jika anda membuat carian di Yahoo, jawapan kepada carian 'Affiliate Program' ada sekitar 600,000,000.

Sekiranya saya berminat hendak menyertai konsep pemasaran affiliate ini, apakah yang perlu saya lakukan?
Anda hanya perlu lakukan enam perkara iaitu :
1. Daftar
2. Buat pembayaran.
3. SMS info pembayaran.
4. Promosi URL anda.
5. Terima bonus / insentif promosi anda.Bagaimana saya hendak mengaktifkan status web saya?
Lakukan pembayaran dan SMS kepada Admin:
Bersama info berikut:

<FASTBIZ><RM2000><USERNAME ANDA><BANK><TARIKH & MASA>
<SET PAKEJ>


Berapa lama laman web saya akan diaktifkan?
Selepas kami menerima laporan pembayaran dari anda, kami akan pastikan pembayaran dan aktifkan laman web anda. Tempoh pengaktifan adalah dalam masa 24 jam.

Bagaimana saya hendak mengeluarkan wang dari eWallet ke akaun bank saya?
Pertama sekali, anda perlu mempunyai mana-mana akaun bank utama di Malaysia, seperti Maybank, CIMB dan sebagainya. Untuk membuat pengeluaran, baki eWallet anda mestilah mencapai RM50.00 atau lebih. Anda hendaklah mengisi semua maklumat pada borang withdraw dan submit. Semua permintaan pengeluaran wang dari e-wallet ke akaun bank akan diproses sekali untuk setiap 2 minggu bagi kemasukan wang ke dalam akaun bank anda. Setiap pengeluaran dikenakan kos servis sebanyak RM5.

Boleh tak saya membuka lebih dari 1 akaun?
FastBiz4All.com tidak menghalang anda untuk membuka lebih dari 1 akaun. Anda hanya perlu mempunyai username yang berbeza bagi setiap akaun.

Adakah anda memberi jaminan bahawa saya akan mendapat pendapatan tersebut seperti yang dinyatakan?
Tidak. Ini bergantung kepada usaha anda mempromosikan laman web ini kepada seberapa ramai kenalan anda atau sesiapa saja. Namun anda juga berpeluang untuk memperolehi pendapatan tersebut dengan adanya sistem spill-over FastBiz4All.com

Saya tiada Internet di rumah. Bagaimana saya hendak berjaya dengan program ini?
Anda boleh lakukan secara offline ataupun manual, iaitu secara menyebarkan risalah ataupun flyers. Selain itu, anda juga boleh menggunakan kaedah pos untuk menyebarkan maklumat URL laman web anda kepada umum. Internet ini hanyalah salah satu daripada medium hebahan, selain daripada akhbar, flyers dan iklan poster. Sila hubungi Admin jika anda perlukan bantuan untuk membuat promosi.

Bagaimana untuk mendapatkan jumlah pendaftaran yang banyak?
Mudah sahaja. Iklankan URL link anda ke serata tempat, dengan pelbagai kaedah. Sebagai contoh, pernah tak anda mendapat flyers kecil di masjid, ataupun, email yang mengajak anda menyertai sesuatu? Itu merupakan salah satu contoh yang boleh anda lakukan. Anda juga boleh menggunakan iklan di akhbar, seperti yang selalu anda jumpa di akhbar online seperti Berita Harian Online, Harian Metro Online & banyak lagi. Sila hubungi Admin jika anda perlukan bantuan untuk membuat promosi. Anda juga boleh sertai rangkaian sosial seperti facebook dan promosikan program hebat ini kepada kenalan-kenalan anda.

Bagaimana sekiranya saya ingin berjumpa SECARA TERUS untuk urusan pembelian?
FastBiz4All.com adalah satu perniagaan melalui Internet, maka apa jua pertanyaan atau kemusykilan adalah lebih sesuai dikemukakan melalui email atau sms terus kepada admin, kami akan bantu.

 

 


Jika anda sanggup bekerja pagi ke petang, petang ke malam, malam ke pagi, mengapa tidak anda merebut peluang keemasan ini. Cuma luangkan sedikit masa dan sedikit modal untuk membeli pakej program FastBiz4All.com

Cuma 2 langkah anda:
1. Daftar PERCUMA di sini

2. Promosikan laman web anda yang diberikan PERCUMA!

 

AMARAN SPAM : Pihak FastBiz4All.com tiada toleransi kepada ahli yang melakukan SPAM.

 
panelkanan
 

Pelawat Online : 3
Tarikh : 8/12/2023
IP : 44.212.94.18

Share |

 
 
Penajaadmin
Nama : Administrator
No Telefon : 019-4499929 @ 017-4830119


 
   
   
 
mohdredzuan8
[Kedah]
hasnahnan66
[Kedah]
nurulnadia95
[Penang]
norazila740
[Kedah]
aisyah04
[Perlis]
raudhatul12
[Perlis]
suriati760
[Perlis]
norasyikin81
[Sabah]
rozita7608
[Penang]
rosnah58
[Perlis]


 
   
 

 

Laman Utama | Pakej Produk | Pelan Insentif | Daftar & Beli | FAQ | Hubungi Kami | Login Panel Rakaniaga

通过询问后,相信大家也就都知道这个丰胸产品是否能够达到真正丰胸的丰胸产品一个效果了。粉嫩公主酒酿蛋是真正做到丰胸方法无污染纯绿色食材酿造的酒酿,这是一款百年老字号的酒酿蛋丰胸品牌,就只为帮助女性健康食疗、健康丰胸的效果丰胸食物

FastBiz4All.com 2011